x

Gràcies!

Amb tu, ja som

23264 persones

que hem signat els compromisos.

Comparteix-ho a les xarxes socials
i sumem forces en defensa de la llengua

A LES URNES RECORDA: LA LLENGUA NO ES TOCA!

SIGNA LA PETICIÓ!
23263
PERSONES JA HAN SIGNAT!

COMPROMISOS AMB
LA LLENGUA CATALANA

PER ALS PARTITS POLÍTICS QUE CONCORREN A LES ELECCIONS L
PRESIDENCIALS DE FRANÇA

Des de Plataforma per la Llengua ens adrecem als partits polítics perquè en les properes eleccions presidencials assumeixin compromisos ferms en matèria de defensa i promoció de la llengua catalana.

COMPROMISOS GENERALS

• Modificació de l’article 2 de la Constitució perquè no continuï suposant un fre per al desenvolupament de les llengües regionals.

• Ratificació de la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries (CELRoM).

• Donar al català l’estatus de llengua cooficial al departament dels Pirineus Orientals.

EDUCACIÓ I CULTURA

• Promoció de la llengua catalana dins l’ensenyament mitjançant la generalització del bilingüisme (català/francès) en tots els nivells educatius, des de l’escola bressol fins a la universitat.

• Reconeixement per part de l’Educació Nacional francesa del català com a Llengua Vivent 1, amb un doble estatus de llengua regional i llengua estrangera (és llengua oficial a Andorra i cooficial a les comunitats autònomes de Catalunya, Illes Balears i País Valencià).

A LES URNES, RECORDA:
LA LLENGUA
NO ES TOCA!

Omple el formulari i signa!

Introdueix tots els camps obligatoris

Introdueix una direcció de correu vàlida

Has d’acceptar la política de privacitat.

Ho sentim, ja existeix un usuari amb aquest email

Signatura registrada correctament! Moltes gràcies!

* Aquests camps són obligatoris
He llegit i accepto la política de privacitat i l'avís legal*

Les dades personals que ens faciliteu a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per la PLATAFORMA PER LA LLENGUA.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vos informació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.